Flinke voortgang dekkajuit-klus boekanier

We zijn blij met de boekanier. En we zijn er trots op. Een 112 jaar oud schip, dat ’t nog steeds doet. En dat wij kunnen gebruiken voor onze voorjaars- en zomerkampen. Maar we moeten ook bergen werk verzetten om ‘m varend te houden. Voor de zomer hebben we al een flinke klus gedaan om de buitenranden van de dekkajuit weer stevig en dicht te krijgen. En binnenkort willen we de ruiten laten vervangen. En daarna een nieuwe vloer erin leggen. En daarna… de lijst met dingen is vrij lang. Maar dat maakt ’t niet minder belangrijk.

Het duurt nog eventjes tot we de boekanier weer nodig hebben (met Hemelvaart). Maar in die tijd moeten er ook flinke bergen werk verzet worden. Op maandag- en dinsdagavonden zijn hiervoor mensen op de boekanier. En er zijn nog meer mensen nodig. Momenteel is ’t vooral staalborstel, schraap- en schuur werk. Straks ook schilderwerk, en uiteindelijk ook timmerwerk.

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van wanneer er aan geklust wordt, laat ons dat weten via onderstaand formulier. Dan kunnen we je toevoegen aan de whatsapp-groep voor de boekanier-klussers.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telnr

opmerkingen