Hiep hiep… onee, te vroeg

Het gaat lekker met de dolfijnen. Gemiddeld hebben we sinds begin september elke twee weken een installatie. Het lijkt me leuk om dat door te zetten tot de zomer. Dus, ken je nog kinderen waarvoor scouting misschien wat is, laat ze een paar keer (gratis!!!) scouting uitproberen.

Dit keer is Chayenne geinstalleerd. Er worden momenteel zo vaak dolfijnen geinstalleerd bij ons, dat de dolfijnen zelf de procedure wel een beetje kennen… zou je zeggen. Maar eigenlijk kennen ze vooral een gedeelte, namelijk de drie Hiep Hiep, HOI!!!-tjes op het eind. Alleen wanneer dat nou precies moet…

Toen Chayenne net klaar was met het nazeggen van de belofte, begonnen er al een paar met Hiep hiep…. Maar ja, dat was te vroeg gejuicht. Eerst moest ze nog de oranje-blauwe das om krijgen. Hiep hiep… nee, weer te vroeg. Ze krijgt nog wat insignes. Hiep hiep…. nee, nog eerst even feliciteren. Zo, nu is het tijd voor drie Hiep hiep, HOI!!!-tjes.

Hiep hiep, HOI!!! Hiep hiep, HOI!!! Hiep hiep, HOI!!! Hiep hiep, HOI!!! hee, wacht eens even, dat was… Hiep hiep, HOI!!! jongens, dat waren er al drie… Hiep hiep, HOI!!! het enthousiasme kan niet op Hiep hiep, HOI!!! Hiep hiep, HOI!!! nou vooruit dan maar, nog 1 keertje dan Hiep hiep, HOI!!!