We zijn op JubJam100/NaWaKa

Sinds vrijdagochtend zijn we op kamp. Hoe we het precies moeten noemen weten we nog niet. Officieel heet het JubJam100, maar wij noemen het graag NaWaKa. Tot nu toe is het een leuk, maar enigszins chaotisch kamp.
Het kamp is zo super groot dat het verdeeld is in allerlei subkampen, die genoemd zijn naar delen van de wereld. Wij zitten in het subkamp Amazone. Onze subkampstaf is erg goed, en we hebben ze laatst op bezoek gehad op de boekanier.

We zijn tot nu toe erg mediageniek. We staan in bijna elke NaWaKa krant, (te bekijken via Van Dag Tot Dag , en binnenkort misschien ook op de voorkant van de iXiXeL (een scouting-magazine). Ook zijn Merel en Scott in een tv uitzending geweest (op het NaWaKa tv-station). Deze kan bekeken worden op deze pagina
Bij de wrikwedstrijden is het Age en Zodi gelukt om in de finale te komen, waar ze helaas verpletterend verslagen werden. Bij het zeilen zijn we ook doorgekomen tot de finale, maar dat is voornamelijk omdat zoveel vletten het opgegeven hadden. Er stond namelijk geen wind, en het was warm, en veel mensen wilden liever wat anders gaan doen dan dobberen… Maar wij hebben volgehouden, doorgezet, de finish gehaald, we zijn door naar de finale!

We hebben nog een week te gaan, en als het internet blijft werken hierzo houden we jullie op de hoogte.