Zomer avond

Einde van de zomer, begin van een nieuw seizoen, tijd voor een feestje! Op zaterdag 7 september organiseren wij een speciale middag- en avond voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Dan gaan we eerst buiten allerlei spellen doen: spellen waarbij je snel moet zijn, of juist handig of slim of vooral samen moet werken. Ook gaan we een rondje kanoën op de plas. En na het avondeten zitten we gezellig met z’n allen om het kampvuur. Allemaal avontuurlijke dingen die we op scouting wel vaker doen, maar nu ook voor kinderen die niet op scouting zitten. Zo kan je uitproberen of je het wat vindt.

We beginnen om drie uur ’s middags, en zijn klaar rond half acht. Dan zijn ouders ook welkom om de sfeer (en de marshmellows) mee te proeven bij ’t kampvuur.

In verband met de activiteiten is het handig als de kinderen echte schoenen dragen. (geen slippers, en liever ook geen sandalen)

De belangrijke informatie nog kort op een rijtje:

Aankomst: vanaf 14:30
Begin programma: 15:00
Kind weer ophalen: vanaf 19:30
Kosten: gratis
Adres: ons clubhuis

Voor vragen en aanmelden kunt u onderstaande links gebruiken, of bellen naar Jonatan (06 – 4493 4295). Aanmelden is niet verplicht, maar het helpt ons wel heel erg bij het organiseren.

aanmelden zomeravond

vraag stellen over zomeravond