Zomer avond

SpetterkanoEinde van de zomer, begin van een nieuw seizoen, tijd voor een feestje! Op zaterdag 27 augustus organiseren wij een speciale middag- en avond voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Dan gaan we eerst buiten allerlei spellen doen: spellen waarbij je snel moet zijn, of juist handig of slim of vooral samen moet werken. Ook gaan we een rondje kanoen op de plas. En na het avondeten zitten we gezellig met z’n allen om het kampvuur. Allemaal avontuurlijke dingen die we op scouting wel vaker doen, alleen organiseren we het nu speciaal voor kinderen die niet op scouting zitten. Zo kan je uitproberen of je het wat vindt.

We beginnen om twee uur ’s middags, en zijn klaar rond acht uur ’s avonds. Vanaf half acht zijn ouders ook welkom om de sfeer mee te proeven. In verband met de activiteiten is het handig als de kinderen echte schoenen dragen. (geen slippers, en liever ook geen sandalen)

De belangrijke informatie nog kort op een rijtje:

Aankomst: vanaf 13:30
Begin programma: 14:00
Kind weer ophalen: vanaf 19:30
Kosten: gratis
Adres: ons clubhuis

Voor vragen en aanmelden kunt u onderstaande links gebruiken, of bellen naar Jonatan (06 – 4493 4295). Aanmelden is niet verplicht, maar het helpt ons wel heel erg bij het organiseren.

aanmelden zomeravond

vraag stellen over zomeravond